Huidverzorging

De huid is ons grootste orgaan en deze voedt je het beste met natuurlijke producten. Zonder siliconen, parabenen, alcohol of huid afsluitende ingrediënten, 100% dierproefvrij.
Zeker als je gemakkelijk last hebt van huidirritatie, jeuk, roodheid of een (extreem) droge huid. Behandel en versterk je huid met een natuurlijk lichaamsproduct, verrijkt met etherische en plantaardige oliën voor een gezonde huid.

Oliewerk heeft een aantal basis producten in de webwinkel. Heb je andere wensen of een specifiek probleem? Mail dan naar Joes (joes@oliewerk.nl) voor een afspraak voor een persoonlijk, passend advies en product.

Bodylotion

De bodylotions hydrateren de droge, trekkerige huid. De basis is een natuurlijke bodymilk met 100% natuurlijke etherische oliën. Dit is een lichte lotion die direct in de huid trekt en geen laagje op de huid achter laat.  

Heb je een hele droge, gebarsten huid? Dan kies je voor een bodylotion met de voedende ingrediënten van o.a. amandel-, argan, muskaatroos olie, aloë vera. Deze lotion is iets dikker en je vindt deze onder de bodymilks

Lichaamsolie

De lichaamsoliën

Ben je allergisch voor veel ingrediënten of heb je een extreem gevoelige huid? Of wil je zo weinig mogelijk ingrediënten gebruikten? Met een natuurlijke lichaamsolie kies je voor huid identieke oliën die boordevol met anti oxidanten, vitamen en mineralen zitten. Deze stoffen ondersteunen het herstel van je huid en verbeteren zo jouw huidconditie.

De lichaamsoliën zijn puur en bevatten extra vitaminen om de perfecte omstandigheden te creëren voor je huid. Dankzij vitamine E kan de olie namelijk beter opgenomen worden door de huid, waardoor ook op celniveau je huid verbeterd wordt. Een lichaamsolie is dé oplossing als je op zoek bent naar zo puur mogelijke, natuurlijke verzorging.

Of maak gewoon je eigen huidolie voor het gezicht en lichaam. Dit is makkelijker dan je denkt. Tijdens de workshop “je eigen verzorgingsproducten maken” leer je hoe en welke olie geschikt is voor jou.

Massageolie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.