Lekker in je vel

Dat willen we toch allemaal! Heerlijke oliën uit de natuur kunnen je daarbij ondersteunen. Daarvoor pas ik aromatherapie toe. Aromatherapie is het gebruik van etherische oliën, die worden gewonnen uit o.a. bloemen, bomen, wortels, hars, kruiden. Etherische oliën hebben een positief effect op de lichamelijke en geestelijke gezondheid en kunnen verlichting brengen bij vele aandoeningen. Iedere olie kent zijn eigen toepassing en eigenschappen. Het gebruik van 100% zuivere etherische
olie ter bevordering van je gezondheid heeft, mits op de juiste wijze gebruikt, zeer zelden bijwerkingen.

Aromatherapie is feitelijk niet nieuw. Al in de tijd van het oude Egypte werd veelvuldig gebruik gemaakt van etherische oliën. De huidige farmaceutische en cosmetica industrie vinden hun oorsprong in het werken met planten. Planten als geneesmiddel, planten als cosmetisch middel. Door de industriële en technologische mogelijkheden die er tegenwoordig zijn, is men het gebruik van planten enigszins uit het oog verloren. De huidige industrie is weliswaar gebaseerd op de werking van planten, maar niet meer op het werken met planten. Er is een groeiende behoefte aan echtheid, zuiverheid en essentie. Aromatherapie voldoet aan deze behoefte.

De producten van Oliewerk zijn goed voor je huid en voor jouw omgeving. Ze zitten in flessen of glazen potjes zonder extra verpakkingsmateriaal en een eenvoudig zwart/wit etiket. Alles is meerdere malen herbruikbaar.

 

Joes Bink, natuurgeneeskundig therapeut