Nachtrust, verdampmix

 24,50

Een goede nachtrust is heel belangrijk voor het herstel van spier-, zenuw- en hersenweefsel. Er zijn veel verschillende oorzaken die slapeloosheid kunnen veroorzaken. De belangrijkste zijn angst, spanning en verkeerde slaapgewoontes. Om dit te doorbreken is inhalatie of verdamping met etherische oliën een goede en effectieve methode.  Marjolein, wierook en lavendel zijn natuurlijke rustgevers, verminderen stress, angst en helpen je te ontspannen.

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie:

Ingrediënten 100% natuurlijke etherische oliën:  Marjolein (Origanum Majorana) + Wierook  + Lavendel
Inhoud: 10 ml.
Verpakking: blauw flesje met druppelaar

Hoe te gebruiken:

  • De veiligste manier om te verdampen is het gebruik van een elektrische aromaverdamper. Je druppelt 100% pure etherische oliën op de verdamper, met of zonder water. Door een subtiele verwarming verspreidt de verdamper de olie gelijkmatig in de ruimte. Een schone, veilige en effectieve manier om de geur te verspreiden en te inhaleren.  Een elektrische verdamper kan zonder problemen de hele nacht aan staan.
  • Of druppel 3 tot 5 druppels op je hoofdkussen of een zakdoekje naast je kussen voor het slapen gaan.
  • Of voeg aan een 100 ml. spray fles max. 5 ml. (= 100 druppels) van deze mix toe. Vul de sprayfles met water. Even schudden en spray een paar keer in de ruimte of je hoofdkussen.

Flesje donker en koel bewaren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nachtrust, verdampmix” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *